Centenars de corredors participaren en la Trobada BTT de l’Alcúdia

0
351

El passat diumenge va tindre lloc la XIII Trobada de Bicicletes Tot Terreny de l’Alcúdia, organitzada per la penya el Cuc, a la qual vora cinc-cents inscrits van fer 49 km en un recorregut ple de reptes per als amants de la bicicleta de muntanya.
Es tractava d’un recorregut molt tècnic i amb una ascensió acumulada de vora 750 metres. L’eixida va ser a les nou en punt del matí des del monument a la Sènia, en l’Avinguda Antoni Almela, a penes dues hores i deu minuts més tard, ja entrava en meta el primer corredor, José Arce Quilis, de VFERRERBIKES,amb el dorsal número 239, seguit de Javier Chenoll, de Soulbikes, i Daniel Cepa , de Xàbia Bikers, en tercera posició. Tots tres pertanyents a la categoria de Màster 30.
Com que es tractava d’una Marxa popular de caràcter lliure i no competitiu, a la trobada es van inscriure molts aficionats a la bicicleta de muntanya pertanyents a Clubs reconeguts i amb un entrenament intensiu, però també molts independents que simplement volien gaudir de la Marxa i posar-se a prova a si mateixos. Per a molts arribar a la meta ja era tot un repte, i per això ho feien amb alegria dues hores i mitja després dels primers.
S’entregaren els següents trofeus:
Als tres Primers homes: 1r José Arce Quilis —– 2n Javier Chenoll—- 3r Daniel Cepa
A les tres primeres dones: 1a Maria Valero Herrero —- 2a Ana Micó Micó —– 3a Eva Valero Herrero
A la Penya més nombrosa: Spirit Bike, que va aportar 15 participants
Al participant de més edat: Jesús García Alfaro de 62 anys, amb el dorsal 148 i que va fer el recorregut en 3h 2’, arribant el 199 de la classificació general
Al participant que venia de més

El podi femení de la prova

lluny: José Ma Torres Iglesias, de Navalmoral de la Mata (Càceres).

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here