La UD Alzira s’enfrontarà a la UD Badajoz en la segona eliminatòria

0
371

La UD Badajoz, un club fundat l’any 2006, que es va classificar en segona posició en el grup XIV de la Tercera Divisió, és el rival de la UD Alzira en les semifinals de la lligueta d’ascens a la 2ª B segons els sorteig celebrat esta vesprada. El partit d’anada es jugarà el pròxim diumenge aa les 7 de la vesprada al Suñer Picó i el de tornada, el següent diumenge a les 18 hores, al «Nuevo Vivero» de Badajoz.

Imatge de l’encontre entre la UD Badajoz i el D. Benito

El conjunt extremeny va sumar 80 punts, 65 gols a favor i 24 en contra i sols va ser superat en la classificació per l’Extremadura d’Almendralejo al que es va enfrontar l’Alzira, també en una lligueta d’ascens en la dècada dels 60. El rival dels riberencs eliminà el Laredo a qui derrotà ahir per 2 gols a o a terres extremenyes després d’empatar a 0 gols a la ciutat càntabra.

La UD Badajoz començà la seua història en 1ª Regional la temporada 2006-07 i arribà a la Tercera Divisió en la 2008-09. Vestix camiseta amb ratlles verticlas blanques i negres, pantaló blanc calces blanques i juga en l’estadi Nuevo Vivero amb capacitat per a 15.600 espectadors.

És el segon club de la capital extremenya on el més històric és el CD Badajoz fundat l’any 1905. Conta amb una massa social menuda, però el pròxim rival de l’Alzira és un conjunt «sòlid i fort».

Aquesta és l’alineació que presentà en la última jornada de lliga davant el Don Benito;

UD Badajoz: Álex, Pedro Oliva, Ángel Nieto, César Morgado, Carlos Ramos; Parri (Pulido, min. 73), Chechu (Álex Bejarano, min. 59), Javi Chino, Edu Torres; Rafa Gómez (David, min. 86) y Aranda.

 

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here