Hui comença el V Torneig José Maiques organitzat pel Promeses Sueca

0
341

L’Escola de Futbol del CF Promeses Sueca va presentar ahir el V Torneig José Maiques i II Memorial Pascual Aparici, en homenatge a un dels seus expresidents que va faltar l’any passat. A l’acte, celebrat en la Casa de la Cultura, van assistir l’alcalde de Sueca, Salvador Campillo; la regidora d’Esports, Teresa Ribes; el president de l’Escola de Futbol Promeses, Cristóbal Carsi; i el director Tècnic, Rafael Navarro.

L’acte va servir també per a donar la benvinguda i entregar un obsequi a les escoles participants en esta edició, així com tota la informació relativa al Torneig. A més, els responsables de l’Escola van anunciar la firma d’un conveni de col·laboració amb el Llevant UD.

La regidora d’Esports, Teresa Ribes, va tindre paraules de reconeixement per als organitzadors “per continuar amb la mateixa filosofia de sempre, preocupar-se pels xiquets que és el principal i formar-los, tant esportivament com a nivell personal, perquè sàpien treballar en equip”. Per la seua banda, l’alcalde de Sueca, Salvador Campillo, va felicitar també els organitzadors i va desitjar tots els participants que disfruten d’estos dies.

Hui, 31 de juny, començaran les competicions que es prolongaran durant tot el cap de setmana i el dissabte 8 de juny. Durant estos quatre dies, s’enfrontaran equips de les categories querubins, prebenjamins, benjamins, alevins, infantils i cadets de les escoles de futbol: Carlet EMF CF, CD Monte Sión, CE La Font d’en Carròs, AT Carcaixent, UD Alzira, CD Xàtiva, Alberic Promeses CF, UD Tavernes, CF Cullera, Real de Gandia CF, Guadassuar, Llevant UD, Raconà Xúquer i CF Promeses Sueca.

Ribes va agrair també als xiquets i xiquetes alumnes de l’Escola Municipal d’Art Escultor Beltrán, i als seus responsables, la seua participació en el concurs per a dissenyar el cartell anunciador del Torneig. En esta ocasió, el guanyador va ser, per segon any consecutiu, Miquel Viel Vázquez; i els accèssits van ser per a: Aurora Beltrán, Elena Meseguer, Aida Artés i Paula Talens. Tots ells van recollir els seus premis de mans del director de l’Escola d’Art, Juan Antonio Llopis; el pintor i professor de l’Escola, Conrado Meseguer, i membres de la directiva de l’Escola de Futbol Promeses.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here