Sueca millora les seues platges amb noves dutxes

0
425

L’empresa municipal Aigües de Sueca, a iniciativa de la Regidoria de Serveis Municipals, ha procedit a la instal·lació de 19 dutxes noves en la zona de l’arena de les platges del municipi, després de l’eliminació de totes les que es trobaven en la via pública.

Els motius d’este canvi d’ubicació han consistit en “les dificultats que ens trobàvem per a aconseguir mantindre el servei en les millors condicions, ja que la quantitat d’arena que havia de suportar la instal·lació obstruïa els desaigües i espatlava contínuament els col·lectors.

A més, provocaven una falta d’higiene, en moltes ocasions, quan alguns animals acudien a beure l’aigua que quedava en els plats de les dutxes i després eren utilitzats també pels xiquets per a jugar”, ha assenyalat la regidora de Serveis Municipals, Pilar Moncho. Altres motius que han motivat l’actuació han sigut millorar l’estètica i facilitar més zones d’aparcament.

Les noves dutxes, d’acer inoxidable, un material més resistent i adequat a les condicions que han de suportar per la zona en què es troben, han sigut instal·lades en l’arena durant el mes de maig. Les antigues dutxes, de fibra, presentaven un estat molt deteriorat. En total, han sigut 19 les dutxes que s’han instal·lat, les mateixes que existien en la via pública, repartides per la zona marítima de Sueca des de la “Ratlla del terme” fins a la Llastra.

“Amb esta actuació, l’Ajuntament de Sueca, a iniciativa de la Regidoria de Serveis, amplia i millora el servei que oferixen les nostres platges als estiuejants, ja que únicament estaríem obligats a oferir un servei de rentapeus, com ocorre en altres zones marítimes”, conclou Moncho.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here