Iberdrola talla la llum a una finca de la Diputació d’Alzira on viuen tres famílies

0
306
Isabel amb el representant d’Iberdrola

Edifici al que s’ha tallat la llum

Una de les huit finques de la Diputació situada al barri l’Alquerieta d’Alzira s’ha quedat a fosques, des d’este migdia, en tallar la llum els tècnics d’Iberdrola tot i viure tres famílies en l’edifici.

L’argument esgrimit pels operaris per suprimir el fluid elèctric a tot l’immoble, és que no hi ha cap contracte en vigor.

Però una veïna, Isabel, ha eixit de sa casa amb la documentació que segons ella, acredita tindre un contracte amb Iberdrola des del passat 4 de març. Un congtracte que segon el representant de la companyia elèctrica «està anulat».

400 euros i sense llum

Els policies locals que han estat presents en l’acte del tall, li han aconsellat que «presente la corresponent denúncia». Isabel, que viu en eixe edifici amb el seu home i dos fills, manifestava molt indignada «vaig a montar-li un pollastre a l’empresa comercialitzadora que no veges, perquè m’ha costat 400 euros entre l’alta i els rebuts anteriors».

L’edifici es troba en  condicions prou deteriorades en estar la major parte de les vivendes deshabitades. Isabel, manifestava a Riberaexpress mentre mostrava els documents acreditatius del contracte amb Iberdrola, «ara vaig a quedar-me sense llum, amb el sudor que m’a costat reunir els diners per donar-me d’alta».

Riberaexpress

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here