La Plataforma per la Sanitat Pública es presenta hui a Sueca

0
224
Hui dimecres dia 29 de Maig es presentarà a Sueca la Plataforma per la Defensa i Millora de la Sanitat Pública, a partir de les 8 de la vesprada a la Casa de la Cultura, C/ Mare de Déu, 2, amb la xerrada informativa «Situació Actual de la Sanitat Pública (i quin futur volem)«.
Amb aquest acte, la Plataforma comença a estar present en les diferents localitats de la comarca, per anar explicant el motius per la que es va crear i la necessitat de conéixer la realitat actual de la Sanitat a La Ribera, el País Valencià i la resta de l’Estat; qué es el que els responsables polítics i econòmics estan decidint i com ens està afectant i ens afectarà en un futur pròxim i llunyà.

Els retalls en l’horari d’atenció, en transport sanitari o en proves diagnòstiques, el tancament de Centres de Salut en l’estiu, les llistes d’espera i agendes tancades, la falta de professionals, el copagament/repagament dels medicaments o la retirada del sistema d’alguns medicaments necessaris per a algunes persones són part de les situacions que estàn atemptant greument contra la ciutadania. contra els usuaris de la Sanitat Pública a La Ribera.  I és especialment greu quan els retalls que es produeixen quant a l’atenció al nostre Departament de Salut no tenen a veure amb baixa de percepcions per l’empresa adjudicatària, ja que la Conselleria no els ha reduït el preu que paga per cada usuari de l’Àrea.

En l’acte participaran Rafael Muñoz, de l’Associació Valenciana d’Usuaris de la Sanitat (AVUSAN), membres de la Plataforma i professionals sanitaris de Sueca , que explicaran clarament la situació actual de la Sanitat Pública a Sueca y

Membres de la Plataforma en Alzira

a La Ribera, i quin futur és el que volem.

Eduard Hervàs Martínez
portaveu

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here