Roben les plaques solars dels senyals en la remodelada CV-505

0
360

Compromís per Alzira denuncia que quan Rus ve a inaugurar la remodelació de la carretera d’Alzira a Benicull ja falten totes les plaques solars dels senyals de les rotondes

Carles Aranda : “El sistema utilitzat per l’empresa era desaconsellable, atés que les plaques solars ubicades en cada senyal quedaven a l’altura d’una persona pel que a les poques setmanes totes havien sigut robades i els senyals de les rotondes no tenen llum a la nit.”

Alzira, 28 de maig de 2013

Si bé aquesta mateixa vesprada s’anuncia la inauguració “oficial” per part del president de la Diputació de València Alfonso Rus de l’ampliació de la nova carretera provincial CV-505 que uneix ambdues comarques de la Ribera Alta i Baixa i que era una necessitat pel perill que suposava i els greus accidents que es produïen, la veritat és que la mateixa es va obrir al trànsit a principis del passat mes de novembre.

Des de Compromís per Alzira, a través del nostre diputat provincial Emili Tur, ens hem interessat en distintes ocasions per l’estat de les obres que al seu dia es van prolongar massa en el temps, donat el perill i molèsties que suposava la utilització de

Senyal sense la placa solar en la CV-505

camins locals com a alternativa.

Inaugurada per fi la nova carretera, devem assenyalar la greu deficiència quant al sistema que proporciona energia solar als senyals ubicats a les rotondes i que, especialment a la nit, avisen de l’existència de la rotonda als vehicles facilitant la circulació.

En altres obres de la Diputació, com la variant de Llaurí, el sistema utilitzat també alimenta els senyals de la rotonda per plaques solars però, a diferència de la que hui inaugura Rus, les plaques solars estan ubicades en un pal de diversos metres d’altura i a través del cablejat es connecta amb cada senyal el que ha evitat que s’hagen sostret i que ara estiguen en funcionament.

Pensem que, atés que l’obra no fa un any que va ser entregada ha de ser objecte de reclamació pels serveis tècnics de carretera de la Diputació de València perquè s’esmene aquest problema d’il·luminació detectat en una carretera completament nova, igual que les plantacions dutes a terme a la rotonda ubicada a l’entrada del Forn de Carrascosa on no s’ha col·locat de forma adequada els plàstics al terreny per a evitar que cresquen les males herbes i que en poques setmanes s’ha poblat de forma excessiva; encara que, això sí, aquest matí estaven els treballadors de la contracta arrancant totes les herbes i deixant la rotonda amb la millor presència possible.

Carles Aranda
Responsable de Política Municipal
Compromís per Alzira

 

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here