Els Premis Literaris Ciutat de Carcaixent es lliuren este dimecres

0
457

Demà dimecres, 29 de maig, a les 19.30 hores, es farà públic el veredicte dels XVIII Premis Literaris Ciutat de Carcaixent, tant en la modalitat del Premi Soleriestruch de Narrativa Curta com en la de l’Arminyana i Canut de Poesia. Al lliurament, que tindrà lloc a la Sala d’Actes de la Biblioteca Pública Municipal «Julián Ribera» de Carcaixent, hi assistiran, a més de tots els guardonats, Isabel Gómez Vayá, regidora de Cultura i Educació, i Josep Gregori, editor de Bromera. Clourà l’acte l’actuació de la soprano Esther Cepero i el trio de corda Assai.

Aquest certamen literari, que enguany arriba a la majoria d’edat amb la 18a edició, demostra l’aposta de l’Ajuntament de Carcaixent pels escriptors joves, sens dubte, una aposta ben consolidada i que es manté malgrat la crisi econòmica.

En la present edició han concorregut els treballs d’una cinquantena d’alumnes de 2n cicle d’ESO, cicles formatius de grau mitjà i superior i Batxillerat. Cal assenyalar que la popularitat d’aquests premis literaris va més enllà de la Ribera, com es demostra la participació de joves d’altres localitats de la geografia valenciana, com ara, Callosa d’En Sarrià, Elx, València i Vila-real.

Els guardonats amb els primers premis rebran 400 €; els dels segons premis, 200 €, i els finalistes rebran, cada un, un lot de llibres valorat en 150 €. Els textos seleccionats, sis en total, entre guanyadors i finalistes, seran publicats en un llibre que Bromera editarà en la col·lecció «Lletra Nova».

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here