Trobada en l’Institut Joan Fuster amb les empreses col.laboradores

0
440

L’Institut Joan Fuster de Sueca ha acollit la 5a Trobada amb Empreses Col·laboradores FCT (Formació en Centres de Treball) amb l’objectiu “d’intensificar les relacions entre el centre i les empreses de la comarca, així com agrair-los la seua col·laboració i participació en la formació dels alumnes de cicles formatius i Programes de Qualificació Professional Inicial (PQPI)”, ha assenyalat Vicent Baggetto, director del centre. A l’acte han assistit l’alcalde de Sueca, Salvador Campillo; el director territorial d’Educació, Ismael Martínez; la regidora d’Educació, Raquel Tamarit; i el regidor i diputat nacional, Joan Baldoví.

“Este centre és un exemple dels valors que s’han de transmetre als joves perquè isquen amb una molt bona preparació, facilitant-los tot el material per a les pràctiques i la formació necessària”, ha assenyalat Campillo. “Estes Jornades de trobada servixen per a mostrar els empresaris la labor tan important que realitzen al facilitar els llocs de treball perquè els alumnes de l’institut Joan Fuster puguen fer les seues pràctiques en FCT. És molt important que el centre estiga obert a les empreses, perquè estes tinguen un major coneixement de les habilitats dels alumnes que cultiven ací, i també és important per als alumnes, perquè els permet conéixer les possibles destinacions laborals al finalitzar els seus estudis”, en paraules de Martínez.

En primer lloc, s’ha realitzat un recorregut per les instal·lacions de tallers i aules específiques de Formació Professional, en les quals els alumnes han mostrat els seus coneixements portats a la pràctica en diferents àrees. A continuació, s’ha celebrat l’acte de reconeixement a les empreses col·laboradores i l’entrega de diplomes als alumnes amb millor expedient acadèmic que, en esta ocasió, han sigut: Ariana Pérez Mecinas, del PQPI Operacions Auxiliars d’Administració i Gestió; Santiago Narváez Salcedo, del PQPI Operacions Auxiliars en Manteniment de Vehicles; Keren Gorris Alapont, del Cicle Formatiu de Grau Mitjà Gestió Administrativa; Francisco José Tejada Arlandis, del Cicle Formatiu de Grau Mitjà Instal·lació i Manteniment Electromecànic i Conducció de Línies; Míriam Moles Dualde, del Cicle Formatiu de Grau Mitjà Electromecànica de Vehicles Automòbils; Fernando Gayón Granell, del Cicle Formatiu de Grau Superior Administració i Finances; Lara Biendicho Rodrigo, del Cicle Formatiu de Grau Superior de Secretariat; i Raúl Tur Bou, del Cicle Formatiu de Grau Superior Manteniment d’Equip Industrial.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here