Les aplicacions culinàries de la tomaca d’El Perelló

0
191

Un total de 18 professionals del sector de l’hostaleria, entre cuiners, ajudants de cuina i restauradors, han començat aquesta vesprada la primera sessió del curs “Aplicacions culinàries de la tomaca”, organitzat per Riberaturisme, i que s’emmarca dins de les activitats de la segona fira gastronòmica “Tomate El Perelló”.

El curs, subvencionat pel Centre de Turisme (Cdt) de València, té una durada de huit hores i l’imparteix el cuiner Toni Beltran en el restaurant Casa Jerónimo d’El Perelló, els dies 27 i 28 de maig. La presidenta de Riberaturisme, Pilar Moncho, ha destacat la importància d’aquesta iniciativa, junt amb la fira gastronòmica “Tomate el Perelló”, perquè està en la línia de promocionar un producte autòcton de qualitat, com és la tomaca, i donar-li el valor gastronòmic i de reclam turístic que mereix.

El Perelló és el bressol d’aquesta hortalissa cada vegada més reconeguda i això ho hem d’explotar. En la inauguració del curs formatiu també han estat presents el regidor de Sueca i diputat nacional, Joan Baldoví, i l’alcalde d’El Perelló, Jose Miguel Fos.
Riberaturisme és un organisme autònom de gestió turística format per diverses institucions: Consorci de la Ribera, Mancomunitat de la Ribera Alta, Mancomunitat de la Ribera Baixa, Cámara de Comercio de Valencia, Confederación Empresarial Valenciana (CEV), Federació d’Agrupacions Locals de Comerç, Indústria i Serveis de les Riberes (Fedalcis), Associació Empresarial d’Hosteleria, Associació Empresarial d’Alzira. L’objectiu de Riberaturisme és la planificació d’accions conjuntes per a la promoció del turisme en La Ribera.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here