Compromís considera que el cost de la Tamborada repercutirà en les Festes de Sant Bernat

0
213

Compromís per Alzira denúncia que el fracàs econòmic de la Tamborada repercutirà en les festes de Sant Bernat 2013 en disminuir la partida d’aquestes en 40.000 €.
Diego Gomez: “Si la gestió econòmica de la Tamborada per part del regidor Rafael Fita suposa un augment de les despeses de 50.000 € respecte al pressupost inicial, Bastidas no pot castigar el seu regidor disminuint les festes patronals d’Alzira d’aquest estiu.”

Si gestiones malament la teua regidoria, assumiràs la culpa d’aquest desfasament. Aquest pareix el criteri utilitzat per Elena Bastidas amb la modificació del pressupost municipal que passa aquest setmana a la Comissió Informativa d’Hisenda en què es detalla un augment de 40.000 € en la partida corresponent a la Tamborada disminuint paral·lelament la partida de les festes de Sant Bernat en la mateixa quantitat.

El cost total és de 60.000 €

Amb aquesta modificació, des de Compromís per Alzira volen denunciar, d’una banda, el descontrol que ha suposat l’organització de la Tamborada el passat mes de març en la nostra ciutat. Al pressupost anual de 2013 únicament constava una partida de 10.000 € que es va ampliar fa un mes amb una modificació a l’alça de 10.000 € més i, amb aquesta última mesura, el cost total de la Tamborada és, de moment, de 60.000 €.

Diu Gómez: “Des de Compromís per Alzira volem conèixer en què s’han pogut gastar tants diners en un acte bàsicament organitzat al carrer.” I afegeix: “Açò se suma al poc èxit que va tenir, al fracàs d’assistents quan s’anunciaven més de vint mil visitants que acudirien a la ciutat d’Alzira i a les fortes pèrdues en el sector de l’hostaleria que en el seu moment ja denunciàvem s’havien produït”.

Soterrar de les festes patronals

Ara, la resposta de Bastidas a aquesta greu situació no és una altra que reduir-li al regidor de festes la partida destinada a les festes de Sant Bernat en la quantitat de 40.000 €. Per tant, d’un pressupost inicial pròxim als 120.000 € passarem a unes festes de només 80.000 € per a contractar les actuacions durant la setmana de juliol, el que suposa soterrar definitivament les festes patronals.

Diego Gómez considera que l’actuació de Bastidas és d’una certa covardia i un atac frontal a la gestió de Rafael Fita, perquè carrega tota la responsabilitat en el regidor quan ella mateixa, com a màxima responsable de l’equip monocolor del govern local, ha deixat fer i no ha portat un control de la Tamborada en tots els seus detalls.

Compromís per Alzira pensa que el fracàs de la Tamborada és també d’Elena Bastidas i tot el seu equip de govern, i no sols del regidor de festes, per la qual cosa sol·liciten que la principal i única víctima d’aquesta actuació no han de ser les festes de Sant Bernat, proposant que siga un repartiment assumit per totes les regidories de l’equip de govern per igual o cessar al regidor de festes en qualsevol altre cas.

Diego Gómez
Compromís per Alzira

 

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here