El Racing Sueca Femení aconseguix l’ascens a Primera Regional

0
194

L’equip de futbol Racing Sueca Femení ha conclòs la seua primera temporada en la segona posició del campionat, aconseguint així l’ascens a Primera Regional. Davall les ordes del seu entrenador, Ernesto Colomer, l’equip B format per Lucía, María, Itzíar, Gema, Moni, Iris, Tania, Natalia, Seila, Judit, Marta, Cris, Nerea i Esther, ha realitzat “una gran temporada, amb una segona volta formidable en què han aconseguit acabar a tan sols un punt del líder, equip que no va disputar l’últim partit de la lliga per incompareixença del rival, aconseguint així el primer lloc de la classificació”, han explicat des de la directiva.

També han tingut paraules d’agraïment per a totes les persones que conformen este equip, l’entrenador, la directiva, els patrocinadors i, especialment, per a l’afició “que durant tota la temporada, partit darrere de partit, ha estat recolzant-nos i animant-nos”.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here