Al voltant de 1.300 corredors participen este dissabte en el primer 10K «Ciutat d’Alzira»

0
383

El primer 10k «Ciutat d’Alzira», tindrà lloc este dissabte a partir de les 18 hores en l´avinguda Adrián Campos davant el poliesportivo Jorge Martinez “Aspar” i recorrerà la Vila i la part nova de Tulell per a acabar en la pista d’atletisme del dit poliesportivo.

Una prova que ha tingut una magnifica resposta per part dels corredors populars, com a mostra hi han hagut 26118 entrades a la web d’inscripcions i de les 1000 inscripcions previstes com a límit es va haver d’augmentar a 1200. En estos moments hi ha 1222 incripciones efectives, de les quals un 17´4%  corresponen a dones.

Totes les categories tenen participants, destacant 312 en seniors masculins, 86 en seniors femenines, 426 en veterans AM, 75 en veteranes AF i 205 en veterans B-M. Destacar dins d´aquestes dades, que s’han inscrit 309 alzirenys i alzirenyes.

Vos recordem que els jóvens de la Gallera posaran un punt de recollida d’aliments, per la qual cosa vos invitem a col·laborar. Per la nostra part, aportarem el 5%  de les inscripcions per a Cáritas i la Creu Roja.

Demà vos esperem, corrent o com a espectadors,  cal disfrutar d’este primer 10k Ciutat d’Alzira

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here