Karaoke per la Igualtat este dissabte a Simbiosi d’Alzira

0
467

La Sala Simbiosi d’Alzira ha tingut la iniciativa d’oferir la seva col·laboració al Grup de Debat per la Igualtat i l’Associació de Juristes Dones d’Alzira, organitzant un Karaoke per la Igualtat per aquest proper dissabte 25 de maig, a partir de les 23h.

L’objectiu d’aquesta iniciativa és mostrar com les cançons no sexistes, no discriminatòries i no violentes, poden ser un bon vehícle de diversió i expressió de sentiments, a més a més de pasar una bona estona i reafirmar els vincles entre col·lectius que treballen per un mateix objectiu: la igualtat.

Al temps des d’AJUDA ho vivim com una continuació del treball per assolir  la fita que ens marcarem enguany, d’ampliar els contactes amb altres associacions i teixir una xarxa de complicitats que amplifique la nostra veu.

Us animem a que el dissabte ens acompanyeu, per què treballar per la igualtat no té perquè estar renyit amb la diversió.
 
Associació de Dones Juristes d’Alzira-AJUDA
www.donesjuristes.blogspot.com

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here