Alzira premia els artistes fallers de les falles 2013 (VIDEO)

0
294

El regidor de Festes, Rafael Fita, el president de la JLF, Vicent Muñoz i les falleres majors d’Alzira, Mer López i Carla Oliver han entregat esta nit els guardons als artistes falleres més destacats del passat exercici.

Els premiats de les diferents seccions tant de les falles grans com de les infantils han sigut els següents:

Carlos Marx, Juan José Tarrasó, Bernat Estela, el Germans Parra, Enrique Oliver, Salvador Ferrís, Vicent Gomis, Jordi Carrascosa, Toni Gil, José Andrés, Efrén Ibor, Toni Pérez, Fernando Llopis, Venancio Cimas, Carles Donet, José Vicente Sanchis i Rafa Ibáñez, autor del monument d’El Mercat, guanyador del primer premi de la Secció Especial.

VIDEO (Isaac Candel): 

Rafa Ibáñez arista del Mercat

 

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here