President UD Alzira: «Està difícil l’ascens però anem a intentar-ho»

0
375
Javier Pérez president de la UD Alzira

La UD Alzira s’ha classificat, finalment, en el tercer lloc del grup VI de la Tercera Divisió, després dels resultats de la última jornada en la que els jugadors de Dani Ponz descansaven.

El líder i campió  ha estat l’Elx-Ilicità que en guanyar l’At. Sangutino (1-0) suma 71 punts els mateixos que el Novelda que ha perdut davant l’Acero en el Fornás (2-0). Mentre el Castelló amb 69 punts els mateixos que l’Alzira s’ha classificat en quarta posició després la derrota de hui en La Nucia (2-1).

Demà per la vesprada coneixeran els blaugranes el primer rival d’una lligueta que tindrà tres eliminatòries.

El president de la UD Alzira, Javier Pérez, en declaracions a Riberaexpress ha reconegut que aconseguir l’ascens a 2ª B «està difícil però anem a intentar-ho». Un intent a dos bandes perquè a més de pujar de categoria en els terrenys de joc també serè necessari augmentar el capítol d’ingressos per a poder militar en la categoria de bronze del futbol espanyol.

A la recerca d’ingressos

Així Pérez encetava la ronda d’entrevistes, a principi de setmana amb l’alcaldessa d’Alzira, Elena Bastidas; «l’alcaldessa m’ha dit que l’Ajuntament estarà al costat nostre, però no ha quantificat l’ajuda que ens podrà facilitar». El president tè previst encetar altres fronts econòmics per fer números i saber si és factible pujar a 2ª B.

Com bé diu «està difícil» tant en el terreny esportiu com en l’econòmic, després que la nova directiva haja començat a redreçar la nau blaugrana que fa, tan sols un any, navegava cap a la deriva.

D’altra banda el Cadet A de la UD Alzira ha aconseguit mantindre la categoria Autonòmica en la que milita a falta d’una jornada, després la victòria aconseguida en els últims segons de l’encontre davant el Tavernes Blanques (2-1) disputat ahir al camp de Venecia.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here