EL PSOE diu a Benimodo que la reforma del PP «donarà una estralada als serveis socials»

0
247

El secretari d’organització dels socialistes de la Ribera Alta, Fernando Pascual, manifesta que la Llei de Bases de Règim Local que promou el PP suposa un retall més a l’Estat de benestar, ja que no està pensada per als ajuntaments ni per a la gent, sinó que busca desmantellar la majoria dels servicis que presten els ajuntaments  xicotets de la Ribera
Pascual informa que els socialistes van visitar la localitat de Benimodo, per a informar als ciutadans dels perills que corren amb la modificació de la Llei que reduira les competències dels pobles xicotets. Els socialistes van estar en esta localitat amb el secretari general dels socialistes del PSPV en al Riberes Alta, Robert Martínez, el Diputat autonòmic Paco Signes, càrrecs del partit d’àmbit provincial, membres de l’executiva comarcal, simpatitzants i afiliats que van estar a peu de carrer donant la informació a tots els veïns.
Segons Pascual la reforma de la  Llei de Bases de Règim Local que promou el Partit Popular no està pensada per als ajuntaments ni per a la gent, sinó que busca desmantellar la majoria dels servicis que estos presten o buscar fórmules de privatització dels mateixos.
El responsable socialista afirma que esta és una reforma front i contra els ciutadans, perquè la reforma de la llei, aprovada al març pel Consell de Ministres i que ha de tramitar-se encara en el Congrés dels Diputats, suposa que els ajuntaments deixaran de prestar una sèrie de servicis bàsics per als ciutadans incloses qüestions sobre ajuda a domicili, educación.
Pascual afirma que esta la llei es basa en una gran mentida, en el finançament i l’estalvi de 7.000 milions d’euros. Per al PP l’única forma d’estalviar és no fer les coses. I els ajuntaments han de tindre per damunt de la rendibilitat econòmica, la social, perquè si no estarem davant d’una maquinària obsoleta que no és el que necessita el nostre país.
Segons Pascual la postura de la seua partit passa, en primer lloc, per demanar al Govern que done la volta als seus plantejaments i inicie el diàleg. Esta norma no pot ser imposada sinó fruit del consens de tots.
El responsable socialista considera que davant de l’atropell que produirà la reforma de la llei local als ciutadans no hem d’estar callats, ningú ens pot llevar els servicis bàsics amb a l’escusa que els han votat. Perquè és cert que el PP té la majoria electoral però no per això ha de tindre la raó.
Pascual anuncia que els socialsites seguirán amb la campanya EL TEU POBLE NO ES TOCA, al llarc i ample de tota la Ribera Alta, per a seguir denunciant i sobre tot demostrar que hi ha una altra forma d’entendre la politica municipal i de fer poble.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here