Almussafes dedica tot el mes de maig a la joventut

0
501

El consistori d’Almussafes aposta de nou pels jóvens de la localitat amb un mes de maig destinat exclusivament a la seua formació i diversió. A més del programa d’orientació laboral, la joventut té al seu abast tres caps de setmana en què es conjuguen espectacles musicals, teatrals i de dansa, amb el tradicional correfocs, el campionat de skate, una jornada de trobada de la joventut, una exposició fotogràfica i inclús un espectacle d’hipnosi. L’agenda jove 2013, que es clausurarà divendres que ve dia 31, compta amb la col·laboració de les associacions juvenils Festers i Clavarieses 2013.

El + Jove 2013 presenta de nou una àmplia oferta en el municipi d’Almussafes. De fet, la Regidoria de Joventut del consistori municipal ha apostat en esta nova edició per una programació en què la formació musical i l’orientació laboral es convertixen en dos dels seus principals ingredients. Encara que els plats forts previstos en esta edició són molt més extensos, “atés que sempre intentem que les iniciatives que impulsem des del Departament de Joventut arriben al nombre més gran possible dels nostres jóvens i que les ofertes donen resposta a les seues aficions i gustos”, argumenta el regidor de Joventut, Carles Grancha.

Per tercer any consecutiu, este mes de maig dedicat íntegrament a la joventut, ha incorporat un taller pràctic de Jam Session, que impartix el músic Jorge Larios, excomponent del grup Revòlver, celebrat durant set jornades en el Centre Cultural i en el que han participat un nombrós grup d’aficionats a la música. Precisament, passat dissabte dia 11, els alumnes del taller van mostrar davant del públic els coneixements apresos en un autèntic espectacle de Jam Session, que es va oferir durant la vesprada en la cafeteria del Centre Cultural. Ja a la nit, les Clavariessas i els Festers d’enguany van oferir un concert jove, protagonitzat en la seua gran majoria per grups de Rap, que va comptar amb varis centenars d’assistentes. Grups com The Third Rascle, Barraques, Vent de Ponent i Tesa, Arrap, El Delicte, Rekiem, FDR i Xarly Efe van amenitzar la vetlada amb temes de gran caràcter reivindicatiu.

Així mateix, des del passat dia 3 i fins a dijous que ve dia 23, els jóvens de la localitat poden visitar l’exposició fotogràfica “En cru”. Artista “Envestida” en el Centre Cultural.

La diversió de tot este cap de setmana estarà assegurada, ja que hui divendres, a partir de les 22.30 hores, el grup dimonis Enroscats de l’Alcúdia oferirà l’espectacle “Enroscafoc” de correfocs pel nucli urbà i, demà dissabte dia 18, a les 22.30 hores, el Centre Cultural acollirà “Siente”, un autèntic espectacle en directe d’hipnosi, de la mà de Toni Pons, organitzat per les Clavariesas 2013. Així mateix, cap a les 24 hores, el pàrquing del camp de futbol municipal es convertirà en l’escenari triat per a la celebració de la ja tradicional nit dels DJ’s locals. X-Folch, DJ Ramongi i Dany Asensy, Dj Sergio Duart i Patrik Lavand animaran una festa que congregarà a una gran quantitat de jóvens.

Més caps de setmana per als jóvens
La programació del Mes Jove continuarà el següent cap de setmana, ja que dissabte que ve dia 25 el parc del polígon industrial es convertirà en la seu de la trobada picnicoparc a partir de les 12 del migdia. El programa previst inclou la celebració d’un campionat de skate, en les modalitats de Caixó, Piràmide i Truc, barbacoa i, ja a les 23 hores, el concert dels grups consagrats Assekes, Aspencat i Ki-Sap. “Celebrem totes estes activitats en una àmplia zona verda del nostre polígon industrial, amb un fàcil accés per als jóvens, als que els brindem la possibilitat de disfrutar d’una àmplia oferta d’oci”, destaca l’edil Carles Grancha. Entrada gratuïta per a disfrutar d’esta gran festa musical a Almussafes.

Per la seua banda, divendres que ve dia 31, a les 22.30 hores, els jóvens entre els 14 i els 30 anys podran disfrutar, amb accés gratuït, d’un espectacle interdisciplinari en què la dansa, el teatre, l’humor, la música el disseny i el video-mapping interactúen en la posada en escena. “Harket (Protocol)” és el títol de l’obra, per a la que s’ha establit un preu d’entrada de 5 euros per als majors de 30 anys.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here