Engrata ha potenciat «l’aspecte social» en la XV Trobada de Pallassos

2
415

El grup Engrata Teatre ha resaltat «l’aspecte vertebrador i social» en la XV Trobada i I Encontre de Clown Social que culminarà el pròxim dijous amb un espectacle de pallassos per a joves i adults a la seu d’esta companyia d’Alzira.

Rosana Mira, gerent d’Engrata ha fet un balanç «molt positiu», d’esta trobada «en la que hem partícipeps de les activitats, tant a col.legis, com escoles infantils, associacions i col.lectius de la societat civil».

Els personatges, Pupetes i Fideu han fet un ample recorregut per associacions de malalts com ADAFIR, AFA, el Centre Ocupacional La Ribera, la Residència Municipal de Persones Majors i la Carmen Picó de discapcitats, a més del Centre de Participació Ciutadana de l’Alquerieta.

Activitats a les que cal afegir els tallers en El Árbol Doble, un concurs de dibuix entre escolars que es fallarà el proper dia 31 i l’espectacle, TARATS, que protagonitzaren, ahir, a la sala Metro, Carlos Soto i Juanito Maraca.

Carlos Soto i Juanito Maraca en Metro

Mira assegurava a Riberaexpress que «l’esforç ha valgut la pena i ens ha plenat de satisfacció perquè hem portat un somriure a molta gent».

2 Comentarios

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here