Alzira espera en les pròximes hores el permís de Salut Pública per consumir l’aigua potable

0
298

Els veïns d’Alzira podran consumir, de nou, l’aigua potable de la xarxa, «entre hui i demà», segons ha manifestat l’alcaldessa, Elena Bastidas. És tan imminent que la primera autoritat local ha reconegut a Riberaexpress que «el band municipal ja està a punt».

L’Ajuntament espera  rebre l’autorització de Salut Pública per publicar el band municipal que alce la prohibició feta el passat mes de febrer quan l’analítica d’Aigües de València reflectia la presència de pesticies per dalt del mà`xim autoritzat per l’OMS, 0,10 micrograms per litre.

La regidora de Sanitat, Mercedes Bañeres, ha confirmat que les mostres preses a l’aigua després de passar pel filtres de carboni «donen una presència pràcticament nula d’herbicides».

Aigües de València i Salut Pública estan analitzant, a diari, l’aigua filtrada per la nova planta i tots els resultats han donat negatius respecte a l’existència d’elements contaminants en la xarxa potable d’Alzira.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here