L’Infantil B del CF Atlètic Carcaixent es proclama campió de lliga

0
285

L’infantil B que entrenen Ico López i Marc Murillo, s’ha proclamat campió de lliga per segon any consecutiu, començant així a fer història dins del Club.

En paraules del seu entrenador, el secret del triomf d’aquest equip, a més de la gran qualitat dels seus jugadors, és el bon ambient i l’amistat que es respira al l’equip. Des de la directiva del Club destaquen que, els jugadors de l’Infantil B, són xiquets humils i amb moltes ganes de treballar.
Els resultats d’aquest equip ca

La plantilla dels campions

rcaixentí ho diuen tot, i és que, com els grans equips, a falta de dos partits de lliga ja poden dir que són campions, amb cap partit perdut, sols un empat i 166 gols a favor, davant sols 12 en contra.
Enhorabona als campions!

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here