José Gascó i Amadeo Serra, els més veterans en actiu de la Plaça

0
279

El pescater, José Gascó Brau, i el carnisser, Amadeo Serra Latorre, van rebre dissabte passat un homenatge per ser els venedors més veterans en actiu, dins dels actes organitzats per la Regidoria de Comerç i l’Associació de Venedors de La Plaça per a celebrar el 60 aniversari d’este Mercat Municipal. Tant Gascó com Serra, van rebre de mans de l’alcalde de Sueca, Salvador Campillo, i de la regidora de Comerç, Manoli Egea, unes plaques commemoratives d’esta efemèride.

“Per a nosaltres ha sigut un honor realitzar este reconeixement a dos persones que porten tants anys treballant en La Plaça, oferint als ciutadans els millors productes”, ha assenyalat Egea.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here