El PSOE de Sueca li demana la dimissió al seu regidor Enrique Vidal

0
317

Després dels darrers esdeveniments els Socialistes de Sueca li demanen al regidor Enrique Vidal que dimitixca del Plenari del Ajuntament de Sueca.

Hem conegut amb molta consternació i incredulitat que Enrique Vidal ha estat negociant amb el Partit Popular de Sueca per a fer una moció de censura mentre formaba part del Grup Socialista i del Govern local de Sueca.

Peticions en benefici personal

Negociacions que estan fora de tota ètica i moral política, fora dels principis que defensem els Socialistes. A més a més, i segons les manifestacions públiques realitzades pels membres del Partit Popular, Enrique Vidal, amb la seua condició de regidor ha realitzat peticions expúries en benefici personal i de la seua familia i contra els seus propis companys de grup i de govern.

Hem esperat el temps que hem considerat prudent per vore si Enrique Vidal desmentia alguna de les afirmacions vertides pel representant de PP. No s’ha desmentit res de lo declarat.

Entenem que dites manifestacions no sols causen la repulsa més contundent per part de qualsevol persona de principis, sino que a més a més podrien ser constitutives d’un fet delictiu, ja que s’ha aprofitat de la seua condiciò de càrrec públic per a realitzar dites peticions.

Els socialistes no podem ni debem quedar-nos impasius davant un comportament tant impropi d’un servidor públic i representant del poble de Sueca. És per això pel que, per dignitat propia i del que representa, li demanem a Enrique Vidal que abandone el plenari del Ajuntament de Sueca, amb caràcter immediat, per poder tornar a recuperar la normalitat democràtica del govern de progrés de Sueca.

Seria molt complicat mantenir la coherència dins del govern de Sueca amb la presència d’Enrique Vidal dins del mateix, després dels fets que han ocorregut.

Per finalitzar denunciar l´actitud lamentable del PP de Sueca, que ha demostrat als ciutadans la seua manera d´actuar mafiosa per a intentar reventar un equip de govern al Ajuntament de Sueca, volent aconseguir amb un traidor, el que no han pogut obtindre a les urnes, i demostrant així el únic que poden oferir a tots els suecans.

 PSPV-Sueca

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here