El Garcia Sanchiz farà un llibre gegant sobre les plantes aromàtiques del centre

0
326

Carles pregunta en el pati: <Mestre, eixes plantes que hi ha en aquest jardinet, com es diuen?>

El mestre es queda pensant i durant un segon no contesta a l’alumne i als altres xiquets i xiquetes que, en companyia de Carles, es troben esperant una resposta. Al moment, els explica als congregats quines plantes tenen al davant i alguna característica o pecularitat que li ve al cap. Els xiquets i les xiquetes, una vegada satisfeta la seua curiositat inicial, retornen als seus jocs en el pati.
El mestre, no obstant, no abandona el pensament sobre l’anécdota i, ràpidament es planteja encetar el que serà el “LLibre de les plantes Medicinals i Aromàtiques” del centre.
L’objectiu és centrarà en donar a conéixer aquelles plantes aromàtiques i medicinals que tenim plantades als jardins del centre i a l’hort escolar i construir un llibre gegant on es recullguen totes aquelles qüestions que puguen ser d’interés.
L’alumnat de Cinqué de Primària serà l’encarregat de dur a terme el projecte i per a motivar als seus companys de Primària, han preparat una visita guiada a tots els espais del centre on tenim plantes aromàtiques i medicinals. Han preparat la visita dels companys i han adjudicat una planta per a cada grup de primer a quart. Enguany treballarem i confeccionarem les pàgines dedicades a les plantes següents: Timó, Sàlvia, Espígol i Romer.
Cada setmana i fins al final del curs, cada grup resoldrà dues preguntes per a poder confeccionar les dades que ens calen per a la pàgina de la seua planta, Així, tots participen i també des de la casa els aporten informació sobre la planta del grup. Els coordinadors de Cinqué aniran amassant tota la informació rebuda per a coure aquest pa que después podrem gaudir tots i totes.
Un nou projecte naix i creix, com les nostres plantes, amb l’ajuda de tota la nostra comunitat educativa.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here