40 joves d’Alberic es beneficien de les beques de la Diputació

0
325

Un total 40 Jovens d’Alberic, es beneficiaran de les Beques de la Diputació. ” La Dipu te Beca 2013”. L’ajuntament modifica les bases per arribar al major nombre posible de joves.

Les 20 beques de la Diputació, per a una durada de 2 mesos cada una, enguany serán 40 joves els beneficiats, amb un mees cada un. Açò s’ha aconseguit gràcies a la modificació de les bases feta per part de la Regidoria d’Eduació en la que a més s’aconsegueix augmentar de 4 a 8 les àrees formatives on s’incorporaràn els joves.

Durant els mesos de Juliol i Agost, els joves becats treballaràn baix la supervisió d’un tutor en les àrees d’Economía, Educació, Informàtica, Electricitat, Agraria, Serveis Socials, Urbanisme i Máster.

Segons la regidora d’educació, Dolors Palomares, “l’objectiu és traure el major rendiment possible a estes beques. Tinguem clar que tot el que siga invertir en formació i educació en la joventut, revertix en una millora en el nostre futur”.

D’altra banda també s’han augmentat el nombre de titulacions universitàries de 14 a 43 i cicles formatius de 3 a 8, “per reflectir l’espectre d’estudiants que n’hi ha a Alberic. No podía ser que per exemple tingueren accés a estes beques per exemple estudiants de magisteri però no els de medicina, electrónica, manteniment de vehicles….”

Per tant les beques tindràn una durada d’un mes i seràn de 500€. Van a càrrec en un 80% de la Diputació i en un 20% de l’Ajuntament d’Alberic.

Eduardo Sala / corresponsal

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here