Mes de 250 persones acodeixen a la Matinal Motera de Benicull

0
435
Membres del Moto Club Benicull

El passat diumenge va tindre lloc la tradicional matinal motera a Benicull. Organitzada, com tots els anys, per part dels membres del Moto Club de la localitat on ha tingut lloc l’encontre. Més de 250 persones pogueren esmorzar a la Plaça Beata Inés, lloc on va transcórrer tota la matinal.

Un esmorzar econòmic del que pogueren gaudir tant motoristes com interessats per les motos de tot arreu. Hi havia gent d’Ontinyent, Aldaia, Gandia, i dels pobles del voltant, Corbera, Polinyà, Riola, Albalat.

 

Després de l’esmorzar, a mitjan matí, es va fer una volta, des de Benicull a Polinyà on els moters gaudiren d’un bermudet. En tornar a la Plaça d’encontre es va fer un sorteig de regals oferits per col·laboradors de tot tipus on la gent va mostrar un especial interès, es rifaren guants, cascos, accessoris per a la moto, botelles de vi, etc.. En acabar el sorteig els membres del Moto Club de Benicull agraïren la participació de tots els assistents.Al voltant de la Plaça els moters aparcaven les seues motos, gran varietat d’exemplars que mostraven als més curiosos.

 

El matí va transcórrer sense cap incident gràcies a l’ajuda de membres de la Policia, Guàrdia Civil i la Creu Roja, pendents en tot moment.

La gent es va mostrar participativa i veïns de la localitat i visitants van gaudir de la matinal motera.»La finalitat del Moto Club de Benicull es poder fer cada any una concentració de motos, un dia més de festa per a que tots puguen disfrutar d’un mateix ambient» afirmava un dels organitzadors.

Begoña Perpiñá 

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here