61 estudiants faran pràctiques en Carcaixent amb «La Dipu te beca»

2
377

L’Ajuntament de Carcaixent ha fet públiques les bases per a l’adjudicació de les beques del programa “La Dipu te beca” mitjançant les quals, 61 estudiants podran fer pràctiques a diferents departaments del Consistori.

Tanmateix, una vegada més, aquestes bases no recullen en quins departaments o quines funcions realitzaran els becaris, ni tampoc quines titulacions tindran preferència a l’hora d’adjudicar les beques.

“A diferència del que han fet altres ajuntaments, com per exemple Tavernes de la Valldigna o Corbera, on ja se sap quins llocs s’oferten per fer les pràctiques i les titulacions que es prioritzen, les bases de Carcaixent no deixen clar aquest punt, amb la qual cosa no sols es donen falses esperances a molts joves, sinó que també es dona peu a què, amb els antecedents en la manera de contractar que té el PP, no es garantisca la igualtat d’oportunitats”, afirma Natxo Escandell, portaveu de Joves amb Compromís – Carcaixent.

“Així, si es té clar que l’ajuntament necessita, per exemple, estudiants que provinguen dels graus o cicles d’Informàtica o Economia, i no d’especialitzats en altres matèries, podrien deixar-ho clar a les bases i evitar-los tràmits inútils a aquests últims. I de la mateixa manera especificar quants estudiants de la rama econòmica i quants de la rama informàtica van a becar-se, per tal que ningú puga pensar que, en funció dels cognoms, s’haja pogut adjudicar res”, continua.

“Igualment, entenem que és imprescindible fixar quines titulacions, i en quin ordre, van a prioritzar-se per a cada lloc a ocupar, per evitar deixar en mans de criteris personals les adjudicacions, més encara quan un regidor de l’equip de govern forma part del tribunal de baremació.

“Des del nostre col·lectiu portem fent aquestes reivindicacions any rere any, per evitar així tots els problemes que se’n deriven, però l’equip de govern s’ha negat a atendre les nostres propostes de millora de les bases del programa”, finalitza Natxo Escandell.

Joves amb Compromís
Carcaixent

 

2 Comentarios

  1. no se de que os quejaís si siempre la lista de la dipu te beca ha sido un pasteleo entre los del pp los del bloc.
    Quereís que ponga todos los becarios de todos estos años y veís los nombres. Predominio del PP, unos cuantos del bloc y algún que otro conocido de la secretaria general del psoe.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here