El pàrquing soterrani de Guadassuar produeix problemes de seguretat

0
194

El gran pàrquing innecesari, sense cotxes, ha costat molts diners dels contribuents. Es va fer amb el Pla Confiança de la generalitat, però ja estem pagant-lo  el poble, amb el deute adquirit amb el govern central, ja que a hores d’ara no s’ha fet efectiu els diners. En paraules de la regidora d’EUPV de Guadassuar, Marisa  Bergaz  ‘Això és greu, però és més greu que la seua rampa d’accés siga el gran atractiu per a els xiquets i les xiquetes que l’utilitzen per a llançar-se en bici, patins…Les conseqüències fins ara han segut: trencaments de cames i canells dels braços, bonys al cap, ferides i contusions varies. Sense que l’equip de govern haja posat les mesures adequades, per a que no siga utilitzada imprudentment per la infantessa dels poble’.

Per a el Col·lectiu d’Esquerra Unida, caldria que el govern del PP de Guadassuar ficara una tanca de seguretat. A més a més, caldria una  vigilància per a que no continuen els accidents, que en tant breu temps han tingut lloc, des de la inauguració de la plaça.

Una obra tan “urgent per a l’aparcament dels cotxes”(a hores d’ara, no hi cap parcel·la ocupada);  sols està produint problemes de inseguretat per a les famílies de Guadassuar i un cost adicional de manteniment.

 Marisa Bergaz

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here