60 restauradors cuinen de forma altruista el I Sopar Solidari d’El Bullit en Alzira

2
475

Al voltant de 240 centres benèfics i més de 600 famílies «molt necessitades» són les destinatàries de la recaptació del I Sopar Solidari organitzat per l’associació gastronòmica El Bullit i en el que han participat de forma desinteresada un total de 60 chefs en la Cotonera Events d’Alzira.

El president del Banc d’Aliments que gestiona estes ajudes, Jaime Serra, ha agraït els comensals, cuiners, proveïdors i l la sala Cotonera per col.laborar amb esta causa benèfica, a la que també ha contribuït l’Escola Gambinus Heineken amb els seus alumnes i professors. «En Valencia hay mucha gente que lo está pasando mal», advirtió Serra després de resaltar «la necessitat d’este tipus d’iniciatives».

Els suculents plats del menú han estat elaborats pels reconeguts chefs; Jorge Bretón, Jorge López, Antonio López, Federico Guajard

Jorge Bretón i Antonio López

o, Evarist Miralles i Fernando del Cerro.

2 Comentarios

  1. Felicitar a las personas que han convocado el «Sopar Solidario», el éito ha sido completo en todos los sentidos. Ahora, hay que seguir y hay que lograr, algunos, un numeroso grupo de alzireños, ya lo estamos intentando, en lograr un acuerdo con Jaume Sertra y aperturar nuevos «Bancos Solidarios de recursos de alimentación en la Ribera. Nuevamente, gracias a los organizadores y gracias a todos los asistententes por sus muestras de ciudadanía activa y responsable en los momentos de especial dificultad para muchas personas que lo están pasando mal. Todos seguimos, a diario, trabajando la campaña – ¡Plántate contra el hambre! -.

  2. Mis felicitaciones a los organizadores del evento,Una velada fantástica con un menú de altísima calidad , elaborado por cocineros de gran prestigio que de forma altruista han colaborado en este proyecto.
    muchas gracias a todos .

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here