La nova Junta local Fallera de Sueca es presenta oficialment

0
370
Nova Junta Local Fallera de Sueca

El saló d’actes de l’Ajuntament va acollir ahir l’acte de presentació oficial dels nous membres de la Junta Local Fallera de Sueca. Encapçalats pel seu president, Vicent Llopis, van ser rebuts per l’alcalde, Salvador Campillo; el regidor de Festes, Dimas Vázquez; i el regidor de Cultura, Josep Navarro.

“És d’admirar la vostra constància, la vostra implicació i esforç perquè la festa fallera en el nostre municipi no decaiga. Voldria agrair el treball realitzat per l’anterior Junta Local, i animar a la nova què continue així. Sabeu que des de la Regidoria de Festes, i des d’este Ajuntament, tindreu sempre el nostre suport”, va afirmar el regidor de Festes, Dimas Vázquez.

Per la seua banda, l’alcalde va lloar també l’esforç “de reunir-se totes les setmanes, de treballar durant tot l’any, de buscar finançament… perquè els actes continuen realitzant-se i no decaiguen”. Després d’animar-los a treballar i a disfrutar de l’any que s’acosta, va apel·lar a la col·laboració entre el col·lectiu faller i l’Ajuntament “perquè, entre tots, tant les Falles, com les festes del municipi, siguen encara molt millors. Estic convençut que, amb l’ajuda de les Falles, podrem donar-li encara més realç a alguns actes festius, com ara les cavalcades, etc.”. Tant els regidors de Festes i Cultura, com el president de la Junta Local Fallera, es van mostrar molt receptius davant d’esta proposta de col·laboració.

La nova Junta Local Fallera està formada pel president nat, l’alcalde de Sueca, Salvador Campillo; el president executiu, Vicent Llopis; i el president d’honor, Joan Nicolás. La resta de membres es distribuïx en huit àrees diferents: Gestió i Documentació, Econòmica, Institucional i Protocol, Interna, Cultura, Esports, Festes i Activitats Diverses. El secretari general és Francesc Ferrer i els vicepresidents, Silvio Lena, Claudio Ferri, Vicente Mauro, Blay Redondo, José Ortells i Vicent Iborra (anterior president de la Junta Local). Una de les novetats que presenta el nou organigrama és l’augment del nombre de dones en la Junta fins a cinc.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here