El PSPV de la Ribera Alta denuncia que el PP «no permetrà» que l’aigua del Xúquer siga per a beure

1
335

Ana Trenzano

Andújar, Martínez i Trenzano

El PSPV de la Ribera Alta denúncia que el Partit Popular no permet que el aigua del Xúquer siga per a beure els ciutadans d’esta comarca.

El secretari d’organització dels socialistes de la Ribera Alta, Fernando Pascual, ha denunciat que Fabra i el PP tornen a donar l’esquena als ciutadans de la nostra comarca, per no defendre el nostre riu Xúquer.

Pascual informa que els socialistes la Ribera Alta amb el seu secretari general, Robert Martínez i regidors del PSPV han estat hui en l’Assut d’Antella a la solta d’Aigües de la Séquia Reial per a exigir-li al Govern de la Generalitat que l’aigua del Xúquer ha de ser perquè els ciutadans de la Ribera, tinguen aigua en els seus aixetes de qualitat.

El  dirigent socialista afirma que la decisió de Rajoy cedint a les pressions de Cospedal i ninguneando a un Fabra que és incapaç de defendre el el nostre suposa un dur colp per als veïns de la Ribera que encara tardaran molts anys a beure aigua sense nitrats.

Segons Pascual el vigent Pla de Conca del riu Xúquer, aprovat per Real Decret 1664/1998 24 de juliol de 1998 no va establir una previsió de dotació d’aigua del riu Xúquer per a garantir el subministrament d’aigua potable i sense nitrats per als municipis de la comarca de la Ribera.

Pascual manifesta que els problemes d’aigua potable que patixen les poblacions de la Ribera són per culpa de la gestió del govern del PP que des de 1998 ha sigut nefasta  i encara hui no se sap quan la potabilitzadora del Xúquer entrara en funcionament.

El responsable socialista ha recordat que el PP porta molts anys  fent promeses mentres que les seues actuacions no han servit de res com la perforació de l’Aqüífer del Caroig que va costar 60 milions i no va aportar cap solució, ja que, s’hauria d’haver actuat en el cabal del Xúquer-Túria per a extraure aigües superficials i no subterrànies.

Pascual lamenta que mentres moltes poblacions de la Ribera estan a l’espera de tindre aigua de qualitat, el govern valencià seguix sense aclarir com tindrà acabada la potabilitzadora en 2013 si no està prevista la connexió de cada un dels pozos amb el Canal Xúquer-Túria per a aconseguir aigua sense nitrats.

Segons Pascual els socialistes  de la Ribera Alta continuarem estant en permanent contacte amb els ciutadans i exigírem en tots els àmbits que mereixem beure aigua de qualitat i sense nitrats.

1 Comentario

  1. Ye Fernando et pareix algo bé, sols fas que renegar de tot, collons quina manera de fer oposició més fàcil!!!!

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here