EU acusa el PP de polititzar la Setmana Taurina d’Algemesí

0
353

 

Cadafal de la plaça en construcció

En un actitud sense precedents, el Partit Popular ha decidit quedar-se un cadafal, segons argumenta per recolzar la festa. Mai s’havia un donat una actuació com aquesta, un fet que sols pretén atribuir-se una festa de tots i totes per el seu ús partidista.

Al plenari, el portaveu d’EU va contestar a la proposta del PP amb un Cadafal, NO GRÀCIES,, el que si vam demanar era agilitzar quan abans la construcció del recinte firal, en primer lloc per que considerem que els veïns i veïnes del Parc Salvador estan més que saturats de tanta festa, de tant de soroll, i també considerem que el futur de la setmana de bous depen en gran part d’obrir la festa, al menys la seua part participativa de les casetes a possibilitar que les colles o penyes d’amics pugen disposar d’aquest tipus de recinte amb independència de tindre o no cadafal, i com assegura el regidor Asensio García, ‘aquesta mesura integraria i faria més participativa la festa, construint un punt d’encontre amb capacitat per a més casetes, on poder també planificar els concerts que es realitzen eixa setmana, diversificant la festa a altres llocs del poble’.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here