La cuina autòctona a partir de hui amb el 60 aniversari del Mercat de Sueca

0
352

La inauguració dels actes commemoratius pel 60 aniversari del Mercat Municipal de Sueca, més conegut com ‘La Plaça’, ja han començat. Per aquest motiu, en l’espai central del recinte s’ha instal·lat una cuina on, a partir de hui i fins a divendres que ve, reconeguts restaurants del municipi elaboraran en directe diverses receptes a base de productes autòctons.

Hui, a partir de les 11  hores, el restaurant Llopis cuinarà: Caldereta de rap amb ous de tenca; el dimecres, el restaurant Sequial 20 cuinarà: Arròs de llamàntol i sépia; el dijous, el restaurant La Granja cuinarà: Paella de cocotxes de bacallà amb alls tendres; i el divendres, el restaurant Porxets, cuinarà: Polp roquer a la planxa i arrossejat mariner.

Aquestos exquisits plats podran ser degustats pels ciutadans que acudisquen a La Plaça i mostren els seus tiquets de compra. Els visitants podran també, durant aquesta setmana, contemplar l’exposició de fotografies amb el títol La Plaça, 60 anys amb tu.    

L’alcalde de Sueca, Salvador Campillo; la regidora de Comerç, Manoli Egea; i el president de l’Associació de Venedors de La Plaça, Salvador Celda han inaugurat els actes en presència dels regidors Dimas Vázquez, Joan Baldoví, Raquel Tamarit, Pilar Moncho, Teresa Ribes i Josefa Juan.

La Regidoria de Comerç de l’Ajuntament de Sueca i l’Associació de Venedors de La Plaça, organitzadors d’aquestos actes, van considerar una molt bona ocasió «aprofitar la commemoració per potenciar el Mercat Municipal i que la ciutadania celebre amb nosaltres aquest aniversari».

El dissabte conclourà la setmana d’actes amb un homenatge, a partir de les 12 hores, als venedors més veterans de La Plaça, als quals lliuraran unes plaques commemoratives en record d’aquesta efemèride. A les 19 hores, s’oferirà una gran degustació de productes de La Plaça a un euro. A més, es realitzarà un sorteig d’un televisor i una cistella de productes del Mercat Municipal entre totes les persones que acudisquen a l’acte.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here