La Penya Aigües Vives i La Barraca s’han volcat esta nit amb el Valéncia CF

0
401
Jonas i Viera signant autògrafs i samarretes
Vicent Andreu, Enrique Gómez i Agustí Mínguez

Al voltant de 200 veïns de la Barraca d’Aigües Vives i seguidors valencianistes han rebut amb la banda de música i focs d’artifici, el president del València en funcions, Vicent Andreu i el jugadors, Jonas Gozalvez i Jonathan Viera, amb motiu de la celebració del XX aniversari de la Penya Valencianista Aigües Vives. La comitiva valencianista ha estat rebuda a les portes de l’Hostal per l’alcalde pedani, Enrique Gómez i pel president de la penya, Agustí Mínguez.

Jonas i Viera han signat un fum d’autògrafs, balons i samarretes i tot seguit compartit un sopar amb els valencianistes de La Barraca.

Esta penya, una de les més antigues de les 500 amb que conta el Valéncia, va ser fundada per 15 aficionats l’any 1993 i hui s’apropa al centenar de components.

L’actual president, Agustí Minguez, recorda que va ser fundada amb l’objectiu «d’acompanyar a l’equip on jugara sobre tot en les gran fites». Una penya que programa un montó d’activitats al llarg de l’any, entre elles la publicació d’un llibret.

Mínguez es troba molt satisfet pel local que l’ajuntament li va cedir fa cinc anys a la penya on es reunixen, quinzenalment, i on presencien els partits que juga el València. Tots els anys fan una festa, com la d’esta nit, i a més participen en la Convenció de Penyes i en el Congrés Nacional de Penyes.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here