Curs sobre el cultiu de la magrana en Alberic organitzat per LA UNIÓ

0
415

LA UNIÓ de Llauradors celebra des de hui dimarts (per la vesprada) i fins el dijous un curs sobre el cultiu de la magrana a la localitat d’Alberic (Aula de la Biblioteca Municipal), una producció poc arrelada de moment a la comarca de la Ribera Alta.

Amb estos cursos LA UNIÓ tracta d’informar als productors sobre altres cultius alternatius a altra sèrie de cultius tradicionals, com ara els cítrics, que a poc a poc han perdut rendibilitat a la comarca. LA UNIÓ simplement informa i aconsella per si el llaurador es decideix desprès a cultivar.

Hui hi haurà una visita a camps de magrana per a conèixer in situ les característiques d’este cultiu que està molt implantat ja sobretot a les comarques alacantines del Baix Vinalopó i la Vega Baixa. La varietat més coneguda és la Mollar d’Elx.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here