Més de 1.500 participants en la Volta a Peu de l’Alcúdia

0
269

Més de 1.000 corredors participaren en la prova absoluta i vora 500 en les categories inferiors, des de prebenjamins fins a juvenils.

L’avinguda Antoni Almela de l’Alcúdia era una festa. Abans de les 6 de la vesprada, el públic ja estava situat al llarg del recorregut dels més menuts, que eixiren des de davant de la rotonda de la Font fins a la meta. Vora 500 menuts i menudes, molts d’ells que participaven per primera vegada, van recórrer este primer circuit, només d’anada, d’anada i tornada o fent dues voltes, depenent de la categoria.

A les 7 de la vesprada va començar la prova absoluta, un circuit de 10 km, 3 dels quals circulaven pel nucli urbà i la resta pels camins del terme. El guanyador absolut de la prova va ser el Veterà A Miguel Angel Solis, de la S.D. Correcaminos, qui va fer la prova en 33’18” seguit en la classificació general pels alcudians Joaquín Molla, Jesús Descals i José Antonio Molla, tots ells del C.A. L’Alcúdia.

Pel que respecta a les fèmines, les tres primeres classificades van ser locals: en primer passà la meta Oreto Costa, del C.A. L’Alcúdia, amb un crono de 41’34”, seguida per la també veterana Mar i Carmen Abril, del mateix Club i per la sènior Marina Hervàs, de l’Alcúdia Triatló, que va guanyar en la seua categoria.

Les classificacions de la 26a Volta a Peu a l’Alcúdia se poden consultar a www.mychip.es.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here