L’Alzira serà de nou lider si puntua hui davant el Gandía en el Suñer Picó

0
395
L’Alzira torna a l’estadi Lluís Suñer Picó

L’equip de Dani Ponz pot recuperar esta vesprada la capçalera de la classificació si empata o li guanya al CF Gandía en el Suñer Picó, després que ahir el Novelda haja perdut en Ribarroja per 2 gols a 0.

Però el principal problema per al tècnic de Sollana no és el rival sinò el seu propi equip davant les set baixes que presenta. El maldecap més important li’l dona el centre de la defensa on deurà improvisar dos centrals contra el conjunt de la Safor.

L’encontre en Castelló li va costar molt car als blaugranes on a més dels tres punts i el lideratge van perdre cinc jugadors per sanció; uns per acumulació de targetes, casos d’Oscar Prats i Lluís i altres per ser expulsats; Onrubia, Mateos i David Verdú. A estes baixes cal afegir la dels lesionats, Ortega i Vicent Flor.

El recolzament dels aficionats més el de les mares, que tenen l’entrada gratuïta, pot contrarrestar la possible feblesa d’un equip de circunstàncies, que s’enfronta a un Gandía que només ha sumat un punt en els últims cinc encontres.

Després del partit disputat en Venécia la setmana pasada, la UD Alzira torna hui al Suñer Picó on s’enfrontarà al Gandía a partir de les 6 de la vesprada.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here