Vanessa, or i Cristian, bronze en el I Torneig de Wu Shu de Cuenca

0
449

La menuda de Corbera, Vanessa Bayona Carmona aconseguia, recentment, l’or en el I Torneig Wu Shu de Cuenca, mentre, el seu company de club, Cristian Perelló Peral es penjava el bronze en la mateixa competició. Tots dos ho feren en les seues respectives categories de les modalitats de taichi kungfu i sanda.

Al torneig competiren un total de 200 esportistes de totes les categories procedents del Principat d’Andorra, a més de Galízia, Múrcia, Madrid, País Vasc, Catalunya, Andalucia i la Comunitat Valenciana.

Vanessa i Cristian pertanyen a l’escola CS Tajiquan d’Algemesí i són entrenats per David Sabater Martí, alumne del reconegut mestre d’arts

Cristian i Vanesa amb les medalles

marcials, Carlos Sabater.

 

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here