Pilar Martin i Cinthya Clari falleres majors d’Àusias March d’Alzira

0
289
La Falla Ausias March ha elegit els seus representants per a les properes falles 2014: Pilar Martin Bon i Cinthya Clari i González seran les falleres major i infantil, respectiviament. Mentre Enri Llorca i Aaron Mompó presidiran esta comissió d

El president i la fallera major d’Àusias March

‘Alzira

Enric ha estat vice-president els darrers quatre anys i enguany exercirà de president. Pilar es de les falleres que mes viu les falles a la nostra comisio i enguany li tocara viurer-les mes intensament perque seràs el seu any.
Els màxims representants infantils que son cosinets, pertanyen a la familia Gonzalez-Juan, una de les familes fundadores d’esta jove comissió.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here