Raúl Pla encapçala la candidatura del PP en Sueca «més avalada»

0
266

A tres dies de la celebració del Congrés Popular a Sueca el balanç no pot ser més positiu. En estos moments ja hem presentat els avals i després del recompte i verificació som la Candidatura més avalada. 

És, per tant, d’agrair el suport mostrat al projecte per molts militants abans del Congrés. Projecte que sorgia des del treball, la reflexió personal i el compromís de molts anys amb el Partit.
El Projecte, es basava, i es basa, en tres pilars fonamentals: independència, compromís amb la societat i consens.
La independència ha vingut quedant demostrada en cadascuna de les meues accions. Cap cosa, i sobretot ningú, “maneja” les meues intencions. Només l’interès de voler fer del PP suecà un partit obert, transparent i compromès totalment amb la nostra ciutat i no amb interessos personals.
El compromís amb la societat l’exercisc cada dia (i no solament ara com a candidat). Sóc Secretari Executiu d’Educació i Cultura en l’Executiva Comarcal del PP Ribera Baixa; fins al nomenament de la nova Executiva a Sueca he sigut Secretari d’Organització; treballe activament en el grup Municipal (els textos, les preguntes, intervencions, preparació de mocions…); assistisc a tots els actes als quals en qualitat de Regidor sóc convidat per a estar sempre prop d’aquell que ho requereix; atenc el Despatx d’Atenció Ciutadana del Grup Municipal Popular cada dimecres escoltant i intentant aportar solucions a tot ciutadà que allí acudeix…
I, pel que fa al consens, seguisc treballant, fins al final, per tal d’aconseguir una Candidatura unida que arreplegue diferents sensibilitats i graus d’experiència. I en Política, sempre, treballe també perquè tot allò que afecta als ciutadans es consensue al màxim possible, sense un altre interés que aquell que beneficie als col·lectius més necessitats en cada moment.
És el meu interés, per tant, en este pròxim Congrés, presentar un Programa que integre al màxim i que atorgue a cadascun la responsabilitat de treball que estiga disposat a assumir i en la qual se senta veritablement còmode dins del partit.
Només units, sense més interessos que els de el Partit Popular (i, repetisc, sense interessos personals de ningú, ni presents ni passats) podem seguir creixent i ser alternativa real al Govern Municipal.
És un moment de desencantament per als ciutadans. Molts se senten profundament enganyats i fins i tot estafats. Hem de treballar perquè açò canvie. I cal ser conscients que només els vots del divendres 3 de maig seran els determinants d’eixe possible canvi, canvi que, estic segur, és possible. Els grans canvis només poden començar en

Raúl Pla

el nostre entorn més proper. Anime doncs a tots els afiliats a vindre a votar el divendres dia 3 i a aportar el “granet d’arena” que començarà a fer del nostre PP el partit de la il·lusió, la transparència, el treball i el Govern de la Ciutat.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here