Tot el poble de Benicull es volcà amb la Passarel.la homenatge a Dario

0
597
Una passarel.la d’estilisme, perruqueria i estètica va servir, ahir diumenge, perquè tot el poble de Benicull rendira un emotiu homenatge al jove Dario que va faltar,el passat estiu, en un malaurat accident motociclista que va commocionar esta menuda localitat de la Ribera Baixa.
La iniciativa va partir de Raquel, tia del xaval, i perruquera de professió, amb la finalitat que la recaptació anara per als festers i festeres entre els que haguera estat Dario. Sa mare va intervindre al final per agrair el gest i sobre tot «la unió» de tot el poble per «una noble causa», en la que tampoc faltaren les empreses de Benicull.
La desfilada va encantar els nombrosos assistents que aplaudiren amb ganes els improvisats models que caminaven per la passarel.la, desde nadons de tan sols un any, fins a persones de la tercera edat passant per joves i adults.
Una desfilada que va constar de dos parts; una de roba d’esport i altra relacionada amb moda de trages festius, perfectament coordinada per la presentadora, Begoña Perpiñá, fallera major de Benicull.
Raquel, Judith, Miguel, Manuel i Mónica s’encarregaren de pentinar i maquillar uns models que aconseguiren captivar el públic durant la vesprada del diumenge.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here