L’Alberic derrota el Xàbia (2-0) en un gran partit en el que debuta el japonés Taka

0
369
Els jugadors guardaren un miut de silenci

Lei i Garrigues eixaren, pràcticament, sentenciat l’encontre abans del descans en un gran partit de l’Alberic que derrotà, cómodament, el Xàbia per 2 gols a 0.

 Abans de començar l’encontre, entre el C.E. Alberic i el C.D. Xàbia, l’Estadi Municipal d’Alberic, ha emmudit en guardar un minut de silenci, per Francisco Sànchez, el que fora secretari del club i que ha faltat recentment. Gran persona i amant de l’esport rei.

 Des del xiulit que donava començament al partit, els pupils de Ricardo Sanz, han mostrat les seues ganes perquè els tres punts es quedaren a casa, coneixedors de la importància d’este transcendental xoc. Volien donar una alegria a la seua patida parròquia, i demostrar que són Equip de Preferent, i vaja que ho han aconseguit.

 En la primera part, l’Alberic, va fer un futbol vistós i efectiu, on tres homes com Lei, Garrigues i Andreu, per davant, amb Vicent González i Richar, han portat de cap a la defensa i porter del Xàbia. Fruit de tot axó, han sigut els dos gols.

El primer, en el minut 16, a càrrec de Lei, al rebre un pase en profunditat de Vicent González, que ha batut a Phillip. Axó ha donat ales als jovents jugadors de l’Alberic, que al minut 35, Andreu ha tornat a foradar la portería del Xàbia, al rebre un pase en profunditat de Lei, batint al porter visitant, per baix. Dos autèntics gols, que han fet que els aficionats alberiquens, cregueren amb la victòria del seu equip.

Les poques vegades que el Xàbia s’ha acostat a l’àrea local, ha sigut ben resoltes per la sòlida defensa i Xuano.

 La segona part, ha sigut mes equilibrada, on el Alberic no ha abaixat la guàrdia, amb una sòlida defensa i un Xuano manaire i segur, fent estèrils els intents dels jugadors de Josep Lluis Bixquert.

En cap moment, l’Alberic ha deixat de donar la cara.

Gran partit de tot l’equip, inclús els que han eixit en substitució.

Ressenyar el debut de un nou reforç, el nipó Taka, que reforçarà la mitja de l’equip.

Triomf molt important el aconseguit per el Alberic, que a tenor de les noticies que aplegaven de Carcaixent i Silla, deixaven a l’equip fora dels llocs de descens, depengen a partir d’ara de si mateix.

 

Pròxims encontres, de visitant a Carcaixent, després en casa del Ondarense, i per acabar en casa, front al Silla.

Fitxa técnica

Àrbitre, Garcia Conejero, ajudat en les bandes per, Ochoa Rico i Palacios Montero. Mal

Resultat

C.E. Alberic, 2 – Lei, 16’ i Garrigues, 35’.  – C.D. Xàbia, 0

Amonestacions

C.E. Alberic: Andreu, 30’, Marc, 44’, Francesc, 45’, Esteve, 79’, Xuano, 80’, Garrigues, 82’

C.D. Xàbia: Nahuel, 37’, Rubén, 44’, Rial, 89`.

Alineacions

C.E. Alberic

Entrenador, Ricardo Sanz

Equip format per: Xuano; Esteve, Quique Mompó, (Jonathan, 23′), Francés, Gadea, Marc (Álex, 62′), Lei, Vicente González, Garrigues (Adnan, 84′), Richard, Andreu (Taka, 86′).

C.D. Xàbia

Entrenador,José Luis Bisquert

Equip format per: Phillip; Nino, Aldo, Julio (Iván, 89′), Rial, Cardona, Pinchito, Orenes (Juan Carrión, 78′), Pablo, Nahuel, Rubén.

 Eduardo Sala / corresponsal

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here