L’Alzira assegura la participació en la lligueta d’ascens

0
453

A falta de quatre jornades per acabar la competició, la UD Alzira ja té assegurada la seua participació en la lligueta d’ascens després que el conjunt alacantí de La Nucia haja perdut per 0 gols a 1 davant el Jove Español. Els riberencs sumen 68 punts, 13 més que La Nucia i el Muro que ocupen la cinquena i la sexta plaça respectivament.

Resten quatre jornades però l’equip de Daniz Ponz només jugarà tres encontres en haver disputat un partit més que els seus directes rivals; el Novelda, segon amb 65 punts, tres menys que els blaugranes, l’Elx-Ilicità, amb 64 punts i el Castelló, que suma 61 punts.

Precissament l’equip de la Plana serà el rival de l’Alzira el pròxim dimecres a Castàlia. Mentre jugarà a casa davant el Gandía el 5 de maig i viajarà a Utiel en l’encontre que completarà la seua participació el dia 12.

La lliga finalitzarà 19 de maig en el grup VI de la Tercera Divisió, jornada en la que li correspon descansar als actuals líders.

 

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here