Els afectats per les Preferents i Subordinades comencen a mobilitzar-se a la Ribera (VIDEO)

2
385

Els afectats per les Preferents i la Deuda Subordinada de la Ribera comencen a organitzar-se i a moobilitzar-se per tal de recuperar els seus estalvis en considerar-se «estafats» i «enganyats» per les entitats bancàries.

Ahir es concentraren a Alzira davant l’oficina de Bankia, prop de dos centenars d’afectats, en la que serà la priemra però no la última de les mobilitzacions que faran a la comarca de la Ribera.

José Vicente Barberá, que defensa els interessos de la seua dona i dels seus sogres, és l’encarregat de coordinar les protestes i altres accions que faran fins recuperar els seus estalvis, mitjançanmt la Plataforma de la Ribera. Assegura que en Alzira hi han uns 200 afectats, prop de 800 en Algemesí, a més d’altres municipis com Carcaixent, La Pobla Llarga i Llaurí entre d’altres.

«Molta gent no sap el que té i per això estem informant» manifestà a Riberaexpress, «hi han persones que ho han perdut tot en ser enganyades principalment gent major i altres que no savien llegir ni escriure».

Ds de una plataforma de València, Laura de los Santos, present en la concentració d’Alzira, advertis que el que feren els banc i les caixes «va ser una estafa», per això intenta convèncer molts dels afectats que ho denuncien i que ixquen al carrer, «donat que a la gent li costa reconèixer que foren estafats».

Laura té molt clar que «no anem a parar fins que es tornen l’últim euro dels nostres estalvis».

VIDEO (Isaac Candel): http://alzirateveu.es/noticies/2013/2013_04-26-ELS-AFECTATS-PELS-PREFERENTS-ES-MANIFESTAREN-AHIR-A-ALZIRA.html

Riberaexpress (text i fotos)

2 Comentarios

 1. El lunes 29 a las 19,00h habrá en el centro integral de mayores de Carcaixent una charla sobre la estafa de las preferentes y las
  Subordinadas.

 2. Os quería comentar que próximamente hay una conferencia en Barcelona sobre como rescatar los ahorros en preferentes, y que quizás os interesa.
  es gratis, y podréis plantear consultas a un par de abogados e incluso a un juez que les está apoyando:

  El dejo el link por si os queréis apuntar:
  http://net-craman.com/blog/?p=1274

  Suerte!

  Saul

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here