Bromera amb Estellés en la Fira del Llibre

0
283

Ja ha arrancat la 48a Fira del Llibre de València iBromera, un any més, ha preparat un programa molt atractiu amb la signatura d’una vintena d’autors, animacions lectores, presentacions de novetats i homenatges.

Enguany l’editorial proposa una activitat ben divertida per als qui s’acosten a la parada (casetes número 66 i 67). «Els més agosarats tindran l’oportunitat de participar en un ‘photocall’ que hem preparat i convertir-se en personatges d’algunes de les nostres històries amb més èxit. Només cal venir al nostre espai i participar-hi. A més de passar una estona ben divertida, els participants podran guanyar el lot de llibres que se sortejarà en acabar la fira», expliquen els responsables de l’editorial.

Entre les activitats que Bromera organitza aquest primer cap de setmana, destaca l’homenatge a Vicent Andrés Estellés, que tindrà lloc hui a les 12.30 hores. En aquest acte, presentat per Josep Palomero i amb la intervenció de Juli Capilla i Isidre Crespo, es presentarà la novetat Animal de records (Memòries), un recull de tres obres autobiogràfiques d’Estellés que mostren la part més humana del poeta, i es parlarà també de l’Antologia poètica que Bromera va publicar amb els versos més representatius d’aquest poeta emblemàtic.

Hui també, a les 19.30 hores, la poesia tornarà a ser protagonista amb la presentació, a càrrec de Josep Ballester, director de la col·lecció ‘Bromera Poesia’, dels títols Llibre del professor, d’Alexandre Bataller (Premi de Poesia Ciutat de València), i Talismans (Premi de Poesia Ibn Jafadja), d’Emili Rodríguez-Bernabeu, les novetats amb què la col·lecció ‘Bromera Poesia’ arriba al número 100.

Els lectors que passen durant aquests dies pels Jardins de Vivers tindran a l’abast novetats internacionals tan importants com El crim del soldat, d’Erri De Luca, o Venjança, escrit per John Banville amb el seu pseudònim més negre, Benjamin Black; agosarades i reeixides propostes com la d’El retorn de Macbeth, de Francesc Puigpelat, Premi Ciutat d’Alzira; obres de culte com Momo, de Michael Ende, o les aventures d’un simpàtic extraterrestre en El dia que Gluck va arribar a la Terra, Premi de Narrativa Infantil Vicent Silvestre, del reconegut Jordi Sierra i Fabra.

Aquells visitants que passen per les casetes 66 i 67 de l’editorial aquest cap de setmana podran endur-se a casa signades les novetats d’escriptors com Esperança Camps, autora de Naufragi a la neu (Premi Blai Bellver de Narrativa), Jovi Lozano autor d’Últimes existències (Premi de Narrativa Ciutat de València), Alexandre Bataller i Emili Rodríguez-Bernabeu amb sengles poemaris, i Vicent Enric Belda ,autor de Les ombres del bosc (Premi Bancaixa de Narrativa Juvenil).

Els més menuts podran conèixer els autors dels seus llibres preferits, entre els quals de ben segur que hi ha Maria Jesús Bolta (Animals!), Paco Romeu (L’extraordinària història del fantasma de Quim Quinqué, Premi de Teatre Infantil Xaro Vidal , Ciutat de Carcaixent), Teresa Broseta (El flautista valent) i Enric Lluch (col·lecció ‘Primers Contes’).

Els actes continuaran el dimecres 1 de maig amb les signatures de Josep Lozano (Després de les tenebres i altres narracions), Juli Alandes (Crònica negra, Premi Enric Valor de Novel·la) i, novament, de Teresa Broseta i Enric Lluch, i el cap de setmana següent amb Josep Lozano; Joan Borja, autor de Café del temps (Premi d’Assaig de la M

Fira del Llibre

ancomunitat de la Ribera Alta); Esperança Camps; Manel Joan i Arinyó, autor de L’any que vam córrer perillosament; Vicent Enric Belda; Pasqual Alapont (que signarà La banda dels mitjos lladres); Maria Jesús Bolta, i els autors de La festa monstruosa, l’escriptor Carles Cano i l’il·lustrador Paco Giménez, que faran també una animació infantil al voltant del llibre.

laveupv.com

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here