Jornada de portes obertes en el col.legi Josep Mª Boquera

3
398

 Tal i com ja va fer l’any passat, el CEIP José M. Boquera de Carcaixent obrirà aquest dissabte les portes de l’escola per a que tots aquells que vulguen visitar el centre, abans de triar escola per als seus fills per al pròxim curs ho puguen fer, entre les 10,30 i les 13,30 hores.

Pele Ferrando, president de l’AMPA de l’escola explica: “La iniciativa, que va tindre una gran acollida en 2012, és una gran oportunitat per conèixer el centre, les instal·lacions, l’equipament i també al professorat i als components de l’AMPA que treballen colze a colze per fer de la nostra escola un referent. Però no sols això, és també una ocasió fantàstica per passar un matí d’oci pares, mares, mestres, xiquetes i xiquets, ja que la jornada no és sols per als que valoren la possibilitat de matricular els seus fills a la nostra escola, sinó també per a aquells que ja hi són alumnes”, conclou Ferrando.
L’AMPA, amb la col·laboració del professorat i de l’equip directiu del centre, ha preparat una jornada plena d’activitats.
Rubén Benavent, director del centre, comenta: “S’ha preparat de nou el taller que vam portar a la Trobada i que va tindre un èxit aclaparador. Les xiquetes i els xiquets podran fer aquesta i altres manualitats, jocs populars, partidets de futbol, bàsket, voleibol, patinatge… A més tant els membres de l’AMPA com els mestres estarem encantats de respondre els dubtes de tots els pares que vulguen saber més sobre l’escola i els acompanyarem en les visites guiades pel centre”.
El CEIP José M. Boquera va rebre el curs passat una elevadíssima petició de matrícula. “Estem convençuts que aquest augment important que hem experimentat els últims anys es deu als bon resultats que obtenen els alumnes en arribar a l’Institut, fruit del treball del professorat. I també a les moltes iniciatives que es promouen des de l’AMPA per mantindre una escola dinàmica i activa, que responen a les necessitats de totes i tots i que també creen espais d’oci i diversió per compartir temps i aficions. Alguns exemples són les vesprades de patinatge o les excursions en cap de setmana, ocasions ideals per passar temps amb altres famílies del centre i on tots ho passem genial. Però també tenim en compte les situacions difícils que travessen moltes famílies, i per això oferim la possibilitat de comprar els llibres al centre, fent aportacions periòdiques al compte de l’AMPA per a que, arribat el moment de la compra en setembre, la despesa puga ser mínima. També estem preparant la creació d’un banc de llibres per aquells amb situacions més complicades”, explica Pele Ferrando. “En totes les tasques que portem endavant comptem amb el suport de l’equip directiu del centre. S’ha creat un ambient de col·laboració perfecte que es tradueix en projectes que eixen endavant amb èxit. Un exemple és la última trobada d’Escoles en Valencià, a Alberic, on han participat activament més mestres que mai en el taller que organitzava l’AMPA. Ens queda molt per fer i ho farem junts, també amb els pares, mares i alumnes que trien aquesta escola per al curs que ve”, conclou Ferrando.
En cas de pluja les activitats es faran al gimnàs, la sala d’actes o les diferents porxades del centre.

3 Comentarios

  1. Sóc mare d’un antic alumne i estic molt contenta amb el centre. El que mes em va agradar quan el vam escollir és que només té una línia, té grans espais, és una escola molt familiar. El meu fill segueix mantenint els mateixos amics que va conèixer en aquesta epoca. Vam lluitar molt perquè no es tanqués el centre i me n’alegro molt que funcioni tan bé. Felicitats a l’AMPA i als professors.
    Visca l’escola pública.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here