Alcaldes socialistes de la Ribera viajaran a Brusel.les per la problemàtica de l’aigua (VIDEO)

0
397
Andrés Perelló

Jordi Mayor i Robert Martínez

Alcaldes i regidors del PSPV-PSOE de la Ribera tenen previst viatjar, pròximament, a Brusel.les per reunir-se amb el Comisari Europeu i denunciar la contaminació de nitrats i pesticides que patix l’aigua que consumixen els 300.000 veïns d’esta comarca.

Així ho han anunciat hui l’alcalde de l’Alcúdia i el portaveu municipal socialista de Cullera, Jordi Mayor en la conferència de premsa que ha contat amb la presència del diputat al Parlament Europeu, Andrés Perelló.

Perelló ha recordat que Brusel.les destinà 60 milions d’euros per resoldre la problemàtica de l’aigua amb excés de nitrats que pateixen moltes poblaciones de la Ribera del Xúquer. I fins i tot que hi ha «un expedient obert» davant la falta de solucions, un expedient al que «seguirem pas a pas perquè l’aigua és un tema prioritari per a nosaltres donat que tenim dret a beure aigua potable en haver lleis que ens amparen».

Mayor, després d’advertir que «aquesta problemàtica anem a traslladar-la a Europa», ha afirmat que «el PSOE és la única força política de la Ribera preocupada per este problema i que està actuant».

Després de 15 anys patint l’aigua amb índex de nitrats superiors als permesos per l’Organització Mundial de la Salut, Martínez i Mayor han assegurat que «arribarem, si fa falta, fins el Tribunal de l’Haya».

VIDEO: http://youtu.be/pSeal53509k

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here