Més Algemesí obri un canal de participació per als joves

0
427

 

El nou projecte emmarcat al si de Més Algemesí té com a principal objectiu fer que la societat algemesinenca escolte les inquietuds, problemes i propostes de resolució dels joves. Aquest divendres 26 d’abril se celebrarà l’acte de presentació, on donaran a conèixer les seues línies d’actuació.
El pròxim 26 d’abril a les 19h el Casino Liberal de la ciutat d’Algemesí acollirà l’acte de presentació de Més Veu Jove, el nou col·lectiu que formarà part de Més Algemesí. Un dels principals objectius d’aquesta iniciativa serà involucrar els joves en la política local mitjançant els principis i valors de la defensa del medi ambient, dels drets socials, de la cultura, tradició, i llengua valenciana, de la transparència i la solidaritat. Més Veu Jove vol iniciar així el seu camí, treballant amb i per als joves. Durant l’acte de presentació, a més, presentaran dues iniciatives en les quals han estat treballant seriosament durant els últims mesos i que una vegada exposades seran traslladades al plenari per a ser debatudes : una proposta de millora del medi ambient i un programa de joventut activa en el món laboral.
De la mateixa manera que l’aparició de Més Algemesí significà l’aparició d’una nova manera de fer política al nostre poble, l’aparició de Més Veu Jove té per objectiu transcendir el que és ser sols una secció juvenil, i busca aconseguir ser un canal de participació política dels joves, busca ser la veu d’aquells joves que aposten per una nova perspectiva de fer política que és la que representa Més Algemesí.
No cal dir que, amb el desafecte que la gent està mostrant per la política, el fet que un grup de joves decidisquen incorporar-se i impulsar un nou projecte polític al si d’una formació de per si jove com és Més Algemesí, implica que s’està anant per la direcció correcta i que la gent jove no passa de la política, sinó de les formes tradicionals de fer política. Tot els membres de Més Algemesí estem molt il·lusionats amb aquest nou projecte que ara encetem i que el que no som tan joves fem també nostre.
A aquest presentació en societat de Més Veu Jove han estat convidat representants de l’Ajuntament, dels partits polítics locals i de les seues seccions juvenil, així com representants de les associacions juvenils de Compromís i Esquerra d’àmbit supramunicipal. A continuació se celebrarà un sopar de germanor per celebrar aquest esdeveniment que tant il·lusiona a joves i no tan joves.

Josep Bermúdez 

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here