Tyrius i Mai organitzen una desfilada de moda a la Gallera d’Alzira

0
369

La Gallera d’Alzira serà hui l’escenari de la desfilada de moda auspiciada per l’associació Tyrius, organitzada per Agarraaire i patrocinada per Joieria Bellido, Calçats Gallach, David Perez Estilistas, Perruqueria Nuria Perez, junt Metro i Gio Bari vestint els models, mostrarà les tendències al contrapunt de l’actualitat primaveral i del proper estiu.

Metro i Gio Bari, de la mà de Mai Hidalgo, suggereixen propostes de moda que trascendeixen allò convencional i  sedueixen al primer instant. Hi ha una raó potent que corrobora aquesta dada, la exhaustiva informació que acumulen els nostres professionals i l’estudi de les tendències des de la història. Que dona lloc a que formulen lemes com… ‘sigues aquell qui t’agradaria coneixer’, ‘vesteix com aquell que admires’, ‘no dicte a la gent el que deu vestir, vist per a feer-me feliç a mi mateix’ etc.

Creativitat, originalitat i sensibilitat s’ uneixen per mostrar-nos un univers que, de la ma de disenyadors de firmes com Amy Gee, Guess, CK, Desigual, Custo, Pepe Jeans, Nafnaf, Skunkfunk entre d’altres es confabulen en un mon màgic d’inigualable bellessa i plasticitat.

A tot açò, amb els modelassos, ‘collita de la casa’ faràn d’aquesta vetllada un event agradable i divertit.

Avis, mares, germans, cosins, amics i xiquets units en un espai per a disfrutar al 100%.

Les ames de casa Tyrius i la seua junta directiva, han fet possible aquesta interesant desfilada que començarà a les 6 de la vesprada i serà presentada per la periodista Virignia Delgado de Onda Cero La Ribera.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here