L’oposició d’Alzira assegura que dos pous continuaran amb el problema dels pesticides

0
349
Planta filtres de carboni actiu

L’Ajuntament d’Alzira, respecte a la solució al problema de l’aparició de pesticides i la contaminació de l’aigua, no està donant tota la informació a la ciutadania. Aquesta solució no és per a tots els veïns i veïnes d’Alzira.

L’equip de govern insisteix, sempre que pot, que una vegada s’instal·len els filtres de carboni actiu el problema dels pesticides s’acaba. Segons els grups municipals del PSOE, Compromís per Alzira i EUPV aquesta afirmació no és certa.

La raó és que l’aigua dels pous de Sagrada Família i Sant Bernat no passa per eixos filtres i, per tant, el problema per als usuaris que s’abasteixen d’eixos pous persistirà. Cal mencionar que aquests dos pous són privats, i no estan cedits a Aguas de Valencia, però això no comporta que l’administració pública no faça res. És obligació de l’Ajuntament i també de la Generalitat garantir l’aigua potable a tota la població i de qualitat.

Per això, Isabel Aguilar, portaveu del PSOE Alzira, Paco Gimeno, regidor de Compromís per Alzira i Ivan Martínez, portaveu de EUPV Alzira, demanen a l’equip de govern que, per una part, s’informe d’aquesta situació als veïns i veïnes afectats i, per altra, la màxima implicació de l’Ajuntament per a què els pous de la Sagrada Família i de Sant Bernat solucionen el més aviat possible el problema per a poder abastir també d’aigua sense pesticides als seus usuaris.
Aguilar, Gimeno i Martínez afegeixen que també es reuniran amb els responsables dels dos pous per a vore com està la situació en cada pou i per analitzar quines solucions cal donar a cada cas.

Isabel Aguilar, portaveu PSOE Alzira
Paco Gimeno, regidor Compromís per Alzira
Ivan Martínez, portaveu EUPV Alzira

 

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here